Cadillac laat ‘spyshot’ Lyriq zien

Cadillac laat 'spyshot' Lyriq zien

Ook Cadillac moet op termijn zijn modellenaanbod gaan elektrificeren. Het eerste model dat op stapel staat is de Lyriq, waar het merk eind vorig jaar al een conceptversie van onthulde. Nu is de Lyriq ook rijdend te zien, zij het in een verhullende camouflage-outfit. In het eerste kwartaal van 2022 moet het model in productie gaan.

Het lijkt een toenemende trend onder fabrikanten: het delen van eigen ‘spyshots’ van gecamoufleerde prototypes. Onder meer Porsche deed eerder iets vergelijkbaars met de Taycan Cross Turismo. Nu laat Cadillac op LinkedIn bij monde van Mahmoud Samara, Vice President North America Sales, Service & Marketing, een rijdend prototype van de Lyriq zien. Dat prototype is goed afgeplakt, maar wel is te zien dat de vorm van de concept-car grotendeels behouden lijkt te zijn: een schuine …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *