Vijf leuke MG-occasions van de oude stempel

Vijf leuke MG-occasions van de oude stempel

MG timmert lekker aan de weg en introduceert dit jaar weer twee nieuwe modellen in Nederland. Ook krijgen we deze maand de voorbode op een nieuwe roadster te zien. Toch denken we nog wel eens weemoedig terug aan het oude MG, dus eens kijken wat er daarvan zoal nog te koop staat.

MG TF – 2005 – € 6.250 Wie aan MG denkt, denkt natuurlijk direct aan leuke tweezitters. Met de MG A en MG B, maar natuurlijk ook de Midget, bracht MG heerlijk open rijplezier. Daarover straks meer, want we werken even het lijstje af van jong naar oud. Zodoende komt deze MG TF uit 2005 bovenaan te staan. Een MG uit het laatste jaar voordat het oude niet-Chinese MG ter ziele ging. Gelukkig is het aanbod van TF’s en F’s nog aardig breed, maar de TF die we hier zien, konden we vanwege de uitvoering niet onbelicht laten. Een heerlijk Britse kleurstelling zo, met het lichte interieur en de houtaccenten in …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *