‘Tesla en Toyota met elkaar in zee voor compacte SUV’

'Tesla en Toyota met elkaar in zee voor compacte SUV'

Tesla en Toyota zouden de handen ineen hebben geslagen voor de ontwikkeling van een compacte elektrisch aangedreven SUV.

Geruchten over samenwerkingen van Tesla met andere autofabrikanten zijn er wel vaker, maar nu meldt het Japanse Chosun dat Tesla in Toyota een partner gevonden heeft. Het Amerikaanse bedrijf zou met de Japanners samenwerken aan een kleine SUV op Toyota-basis. Voor Tesla kan dat haast maar één ding betekenen als het inderdaad zo is: dat wordt het compacte lager in de markt staande model waar Tesla-topman Elon Musk al meermaals naar hintte. Daarmee zou Tesla vooral op de Europese markt inzetten. Voor Toyota zou het dan gaan om één van de

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *