Subaru Legacy (2006) – Facelift Friday

Subaru Legacy (2006) - Facelift Friday

Als een autofabrikant een auto tegen geringe kosten een beetje wil opfrissen, volstaat het meestal om de indeling van koplampen en grille wat aan te passen. Dat lijkt precies wat er in 2006 met de Subaru Legacy gebeurde, maar stiekem is hier (veel) meer aan de hand.

De Subaru Legacy in kwestie is van de vierde generatie, die in 2003 op de markt verscheen. Deze editie wordt door velen gezien als de mooiste Legacy ooit en dat is te begrijpen. De auto oogt nog steeds rank en opgeruimd. Hij is niet opvallend, maar ligt door de fraaie verhoudingen toch prettig op het netvlies.
Subaru Legacy pre-facelift
In 2006 vond Subaru het zoals gezegd tijd om de auto te moderniseren. De manier waarop dat gebeurde, is best bijzonder. Autofabrikanten kunnen bij zo’n facelift grofweg kiezen voor twee opties. De eerste is het voorzichtig op detailniveau bijpunten van een auto, zodat al het plaatwerk intact kan blijven en de wijzigingen beperkt blijven tot ‘aanbouwdelen’ als …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *