Nederlandse Yeet steekt 60 miljoen euro in laadnetwerk

Nederlandse Yeet steekt 60 miljoen euro in laadnetwerk

Het jonge Nederlandse bedrijf Yeet! – met uitroepteken ja – steekt dit jaar € 60 miljoen in het opzetten van een uitgebreid laadnetwerk.

Yeet! zal dit jaar al op 50 locaties laadpunten realiseren, zo meldt het bedrijf. Men begint in Nederland, België en Luxemburg en breidt ook dit jaar al uit naar Duitsland en Frankrijk. Het wil naar eigen zeggen zo slim mogelijk inspelen op de laadbehoefte, door in kaart te brengen welke laadbehoeften er per locatie zijn. “Wij kijken naar de daadwerkelijke behoefte in een gebied zoals een stadswijk of
kantoorgebied. Hoeveel elektrische auto’s rijden er dagelijks? En hoeveel rijden die mensen gemiddeld per week? Vervolgens kijken we met welke laadoplossingen we in de behoefte van deze elektrische rijders kunnen voorzien, zonder op elke straathoek een paal te  plaatsen,” aldus CEO Wim de …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *