Volkswagen Taigun is productieklaar

Volkswagen Taigun is productieklaar

Volkswagen vuurt een nieuwe cross-over op autoland af die minder nieuw is dan je wellicht zou denken. Dit is de Volkswagen Taigun, een compacte cross-over die we in Europa in iets andere vorm al even kennen.

Wie een olifantengeheugen heeft, kent de naam Taigun wellicht nog van de gelijknamige concept-car die Volkswagen in 2012 presenteerde. Dat studiemodel was een vooruitblik op een compacte cross-over die Volkswagen op termijn aan zijn leveringsgamma zou toevoegen. Het bleek een wel heel vroege voorbode te zijn van de auto die we inmiddels als T-Cross kennen. In februari vorig jaar liet Volkswagen in India opeens weer een concept-car zien met de naam Taigun, een zeer productierijp ogend model ditmaal. De Taigun …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *