BMW stopt met knipperlichten op auto’s

BMW stopt met knipperlichten op auto's

BMW kijkt naar de kalender en ziet vandaag als de perfecte dag om een bijzondere aankondiging te doen: het merk stopt met knipperlichten op z’n auto’s. Zelfspot tot een kunst verheven!

Op 1 april trekken tal van autofabrikanten hun grapjurk aan en natuurlijk is niet elk geintje een uitgebreide behandeling waard. Later vandaag lichten we uit wat er allemaal voor grappen de revue zijn gepasseerd vandaag, maar de inzending van BMW verdiende wat ons betreft speciale aandacht. Het merk heeft namelijk in een gelikte video (zie hieronder) aangekondigd dat het stopt met knipperlichten op z’n auto’s.
BMW ‘vond op het interwebs’ dat er veel geintjes worden gemaakt over BMW-rijders die hun richtingaanwijzer kennelijk een compleet overbodig onderdeel vinden, dus daar besloot het merk op in te haken. Kennelijk worden richtingaanwijzers niet als een noodzakelijk onderdeel van …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *