SCG komt met straatlegale versie van Le Mans Hypercar

SCG komt met straatlegale versie van Le Mans Hypercar

Scuderia Cameron Glickenhaus komt met een straatlegale versie van zijn Le Mans Hypercar-racer. De autobouwer laat op Facebook een eerste afbeelding zien van de 007S, een scheurneus met op papier ruggenmergvergruizende specificaties.

Scuderia Cameron Glickenhaus (SCG) gaat met de 007 in de Hypercar-klasse meedoen aan de 24 Uur van Le Mans. Die langeafstandsracer krijgt in de vorm van de 007S een straatlegale versie, zo meldt de autobouwer op Facebook. Die SCG 007S belooft een wel heel heftig gevaarte te worden.
De SCG 007S krijgt volgens zijn scheppers namelijk een 1.420 pk en – jawel – 3.796 Nm sterke aandrijflijn. Daar komt nog eens bij dat het wagengewicht van de 007S volgens Glickenhaus op 1.270 kilo komt te liggen. De 007S wordt een driezitter waarbij de bestuurder in het midden zit. De 007S, waarvan Scuderia Cameron Glickenhaus 24 exemplaren gaat maken, komt in ieder geval beschikbaar voor de Amerikaanse markt, …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *