Opel: ‘QR-codes in plaats van modelnamen’

Opel: 'QR-codes in plaats van modelnamen'

Een jolige 1 aprilgrap van Opel. Het merk modelnamen door QR-codes te vervangen waarmee je direct contact kunt opnemen met de bestuurder.

Opel heeft een met moderne designelementen doorspekte elektrische oer-Manta achter de coulissen staan, een zogeheten restomod die luistert naar de naam Manta GSe Elektromod. Die eenmalige exercitie is de eerste auto van Opel waar het merk een iQR-code op plakt. Volgens Opel is de iQR-code in feite een QR-code die uit te voeren valt in elke denkbare vorm. In het geval van de Manta GSe Elektromod in de vorm van – je raadt het al – de bekende platgeslagen vis waar de auto zijn naam mee deelt. De iQR-code vervangt volgens Opel in de toekomst de reguliere uitgeschreven modelnaam. Zo zou ook de nieuwe …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *