Fiats 500 en 500X slim aangekleed als ‘Hey Google’

Fiats 500 en 500X slim aangekleed als 'Hey Google'

De Fiats 500 en 500X worden beschikbaar in de uitvoering ‘Hey Google’. Wie die uitspraak herkent, weet dat de spraakassistent van Google bij deze auto’s centraal staat.

De Fiat 500 Hey Google en Fiat 500X Hey Google worden allebei uitgerust met een versie van het infotainmentsysteem die behalve met Android Auto en Apple Carplay ook overweg kan met de spraakassistent van Google. Wie ‘Hey Google’ zegt tegen de auto, kan de auto opdrachten geven of om informatie kunnen vragen. Dan hebben we het niet alleen over zoekopdrachten via Google, maar ook over het bedienen van specifieke zaken in de auto of informatie over de auto opvragen.
Je kunt thuis via je smartphone of de Google Nest Hub (die je bij de auto krijgt) bijvoorbeeld de actuele locatie en brandstofvoorraad van je Fiat opvragen met het commando ‘Hey Google’. Ook kun je op die manier de lichten laten …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *