Aan de top: Range Rover SVAutobiography Ultimate

Aan de top: Range Rover SVAutobiography Ultimate

Land Rover komt met wel heel weelderige uitvoering van de Range Rover. De Range Rover is er nu namelijk ook als SVAutobiography Ultimate, een extra riant uitgeruste editie van de al bepaald niet karig uitgevoerde SVAutobiography en SVAutobiography Dynamic.

De nieuwe SVAutobiography Ultimate-uitvoering is de overtreffende trap van de SVAutobiography en SVAutobiography Dynamic. De Ultimate is alleen te krijgen in de kleur Orchard Green, een lakkleur die gecombineerd wordt met in het Narvik Black uitgevoerde zijspiegelkappen en koperkleurige details. De Dynamic krijgt onder meer speciale Range Rover-emblemen met een koperkleurige omlijsting en ook het SV-embleem op de B-stijl is op die manier uitgevoerd. Meer logopret komt in de vorm van SV-badges op de hoofdsteunen en verlichte instaplijsten met Ultimate Edition erop.
De uitrusting van de afgeladen Range Rover Autobiography omvat onder meer zelf sluitende achterportieren, verwarmbare en …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *