Volkswagen USA verandert naam officieel in Voltswagen

Volkswagen USA verandert naam officieel in Voltswagen

Eerdere geruchten dat de Amerikaanse tak van Volkswagen z’n naam verandert in Voltswagen wegens volle focus op elektrische mobiliteit lijken te kloppen.

Misschien dat de Amerikaanse tak van Volkswagen niet helemaal begrijpt dat 1 aprilgrappen op 1 april zelf gemaakt moeten worden, maar vooralsnog gaan we er dus even vanuit dat het écht waar is: Volkswagen wordt Voltswagen in de VS. Het merk heeft inmiddels op z’n Amerikaanse social mediakanalen de naam aangepast, met daarbij een korte animatie waarin de naam verandert. “We weten dat 66 een wat vreemde leeftijd is om van naam te veranderen, maar we zijn altijd jong van geest gebleven. We introduceren Voltswagen. Vergelijkbaar met Volkswagen, maar met een vernieuwde focus op elektrisch rijden,” aldus ‘Voltswagen’. De …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *