Skoda Kodiaq wordt opgefrist

Skoda Kodiaq wordt opgefrist

De Skoda Kodiaq gaat binnenkort z’n tweede levensfase in en daar horen wat uiterlijke wijzigingen bij. Skoda deelt alvast enkele detailschetsen van de vernieuwde Kodiaq.

De Skoda Kodiaq draait inmiddels vier jaar mee en dus achten de Tsjechen de tijd rijp voor een opfrisbeurt. Begin dit jaar zagen we de vernieuwde Kodiaq al eens voorbijkomen met vooral camouflageplakkers op het front. Nu laat Skoda zelf alvast zien dat we geen grote koerswijziging hoeven te verwachten.
Op drie schetsen krijgen we de vernieuwde Kodiaq te zien en wordt duidelijk dat vooral de verlichting iets wordt bijgepunt. De koplampen worden wat rechter en smaller en krijgen een iets andere indeling. De daaronder apart geplaatste dagrijverlichting komt wat meer verzonken in het koetswerk te liggen.

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *