Lexus LF-Z Electrified: startschot vernieuwd Lexus

Lexus LF-Z Electrified: startschot vernieuwd Lexus

We heten welkom: de Lexus LF-Z Electrified Concept. Een hagelnieuw volledig elektrisch studiemodel van Lexus die niet alleen vooruitblikt op wat we op elektrogebied van het merk kunnen verwachten, maar die ook het startschot van een vernieuwd Lexus laat klinken.

Highlights

Twintig nieuwe of vernieuwde modellen binnen vijf jaar
Nieuwe hybrides, plug-ins én tien nieuwe EV’s
LF-Z Electrified Concept staat symbool voor nieuwe focus
Bijna 550 pk, 600 kilometer actieradius
Vooruitblik op Lexus-modellen vanaf 2025

De UX 300e is momenteel de enige volledig elektrische auto van Lexus, maar dat zal die elektrische variant van de cross-over UX niet lang blijven. De LF-Z Electrified staat symbool voor het nieuwe Lexus, dat zich meer en meer gaat richten op volledig elektrische auto’s. Binnen nu en vijf jaar introduceert Lexus twintig gewijzigde of compleet nieuwe modellen. Het gaat om hybrides en …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *