Humble One moet eerste ‘zonne-SUV’ worden

Humble One moet eerste 'zonne-SUV' worden

Dit is de Humble One van het ambitieuze Humble Motors. Het moet de eerste ‘zonne-SUV’ ter wereld worden.

De Nederlandse Lightyear One lijkt serieuze concurrentie te krijgen. Het in oktober 2020 door ene Dima Steesy uit de grond gestampte Humble Motors wil namelijk ’s werelds eerste SUV bouwen die de voor zijn elektrische aandrijflijn benodigde energie opwekt met zonnecellen. Humble Motors, dat zich presenteert als ‘techbedrijf’ en nog naarstig op zoek is naar investeerders, geeft de eerste informatie én foto’s vrij van de One, Humbles beoogde eerste model.
Humble Motors One
De Humble One is een SUV met een agressieve neus, verzonken handgrepen, zogeheten suicide doors en een ietwat …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *