Dit lees je in AutoWeek 13

Dit lees je in AutoWeek 13

AutoWeek 13 ligt vanaf morgen in de winkels of valt deze week op je deurmat. Wat lees je deze week in ons bomvolle magazine?

Normaal kom je als liefhebber van sportieve auto’s het best aan je trekken als je ons maandelijkse magazine GTO in huis haalt, maar deze week zit je ook met AutoWeek wel goed. Om te beginnen zetten we twee hot hatches naast elkaar die het behoorlijk anders aanpakken. De Ford Focus ST haalt z’n kracht gewoon nog uit een grote motor, terwijl de Cupra Leon elektrokracht verenigt met benzinekracht om tot sportieve prestaties te komen. Tijd om uit te zoeken of dat de redding kan zijn van de sportieve hatchback, of dat we liever nog tot het laatste moment genieten van de pure kracht van een auto als de Focus ST. Een auto die het in ieder geval nog puur op rauwe brandstofkracht doet, is de …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *