Opel Kadett Caravan (1982) – In het Wild

Opel Kadett Caravan (1982) - In het Wild

De Opel Kadett D is er eentje die je vrijwel nooit meer ziet, vooral zo’n driedeurs Caravan. In originele staat verkeert deze zeker niet meer, maar dat weerhoudt ons er niet van om ‘m eens in de schijnwerpers te zetten. 

Dat je de Opel Kadett D amper nog ziet, heeft verschillende redenen. Allereerst was het een Kadett met een vrij korte adem, omdat-ie het al na vijf jaar voor gezien hield. Daarnaast was de Opel ook niet bepaald voor de eeuwigheid gebouwd. Des te leuk om er nog eens eentje tegen te komen en zeker in zijn meest bijzondere vorm, als driedeurs stationwagon. Reden genoeg voor ondergetekende om ‘m op de foto te zetten.
Het niet geheel originele uiterlijk verraadt al enigszins dat er iemand in de weer is geweest met de Kadett. Zo ligt hij wat lager op zijn niet-originele wielen en zit er een speciale grille met verstralers in de neus. De jonge eigenaar van de Kadett was in de buurt en legde uit dat …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *