Genesis stoomt elektrisch studiemodel klaar

Genesis stoomt elektrisch studiemodel klaar

Genesis laat later deze week een nieuwe volledig elektrische conceptauto zien. Een voorbode op één van de vele EV’s die er binnen afzienbare tijd van het merk verwacht mogen worden.

Hyundai onthulde onlangs de Ioniq 5 en Kia volgde niet lang daarna met de EV6. Nu is hun luxe broertje Genesis aan zet en naar verwachting is de ‘JW’ de auto die we als eerste te zien krijgen. Genesis deelt nu echter een teaservideo waarin we een elektrisch aangedreven conceptauto te zien krijgen die op een andere EV vooruitloopt. Er komt ook een elektrische GV70, maar daarom lijkt het ook niet te gaan. We zien, vooral aan de achterkant, dat het in dit geval om een sedan gaat.

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *