Elektrische Vinfast VF 31 wordt VF e34

Elektrische Vinfast VF 31 wordt VF e34

Begin dit jaar liet de Vietnamese autofabrikant Vinfast zien welke modellen het de komende jaren op in ieder geval de Vietnamese, maar mogelijk op termijn ook de Europese automarkt af zou vuren. Een van die modellen heeft nu een andere naam en ook aan diens aandrijflijn is gesleuteld.

De Vietnamese fabrikant Vinfast gunde ons begin dit jaar een blik in de toekomst. Het huidige modellengamma, dat uit de op de vorige BMW 5-serie en X5 gebaseerde Lux A2.0 en LuxAS2.0 en uit een vertimmerde Opel Karl bestaat, wordt uitgebreid met tal van nieuwe en vooral elektrische modellen. Een van die nieuwkomers zou de VF31 worden, een elektrische cross-over die opeens VF e34 heet en die ook plots een andere …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *