Bentley Continental GT Speed Convertible is los

Bentley Continental GT Speed Convertible is los

Bentley houdt niet van halve maatregelen. Afgelopen week trok men in Crewe het doek van de Continental GT Speed, de nieuwe topversie van de Continental-reeks. Het lag voor de hand dat er ook een GT Speed Convertible aan zat te komen, maar die is in dezelfde week als de onthulling van zijn dichte broer al in vol ornaat te zien. AutoWeek heeft als eerste de afbeeldingen en de specificaties van de bloedsnelle cabriolet.

Zelf heeft Bentley nog geen ruchtbaarheid gegeven aan de GT Speed Convertible, maar dat hij zou komen leek zo goed als zeker. Net als de dichte versie is de GT Speed Convertible gebaseerd op de 635 pk en 900 Nm sterke Continental GT W12 Convertible, maar schroefde Bentley het vermogen op naar 659 pk en 900 Nm, wat dus resulteert in een vermogenswinst van 24 pk. Daarmee knalt de GT Speed Convertible in 3,7 seconden naar de 100 km/h en dendert hij tot een snelheid van 335 km/h. Opvallend genoeg is …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *