AC Schnitzer kleedt BMW X6 aan

AC Schnitzer kleedt BMW X6 aan

AC Schnitzer heeft z’n creativiteit botgevierd op de van nature al niet erg timide BMW X6. Geheel volgens verwacht hangt AC Schnitzer de X6 vol met lipjes, randjes, spoilers en groot lichtmetaal.

Wie gehoopt had direct te kunnen lezen over een X6 met heftige hoeveelheden pk’s, moeten we teleurstellen. AC Schnitzer zegt nog te werken aan krachtkuurtjes voor de BMW X6, maar dan wel alleen voor de 340 pk sterke X6 40d en de 30d met 286 pk. Wél heeft AC Schnitzer een uitgebreide verzameling optische aankleding klaarliggen.
De BMW X6 wordt indien gewenst tot 2,5 centimeter dichter tegen het asfalt gelegd en komt daarbij ook nog eens op 22-inch wielen te staan bovendien kan worden geleverd met diverse designs. AC Schnitzer geeft de X6 een voorspoiler, een spoiler boven de achterruit, sideskirts, AC Schnitzer-beeldmerken en wielkastverbreders. Die wielkastverbreders zijn niets anders dan …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *