TomTom komt met nieuwe generatie navigatiesysteem

TomTom komt met nieuwe generatie navigatiesysteem

TomTom presenteert een nieuwe generatie van z’n in infotainmentsystemen geïntegreerde navigatiedienst.

Het Nederlandse TomTom is nog altijd een belangrijke speler op het gebied van navigatiesystemen voor de automotive-sector. Bijvoorbeeld bij Peugeot, Opel, Renault, Fiat en Alfa Romeo kun je in het infotainmentsysteem geïntegreerde navigatiesoftware (in-dash navigation) van TomTom aantreffen. Daarvoor heeft TomTom nu een nieuwe generatie van zijn navigatie ontwikkeld die de snelheid, het gebruiksgemak en de mogelijkheden naar een hoger niveau moeten tillen.
De jongste navigatiesoftware is meer ‘cloud-based’, wat inhoudt dat het op het moment dat het online is zo efficiënt mogelijk gegevens van andere gebruikers benut om tot betrouwbare routeinformatie te komen en bijvoorbeeld snellere …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *