Solar Team Eindhoven laat Show-zonneauto zien

Solar Team Eindhoven laat Show-zonneauto zien

De knappe koppen van studententeam Solar Team Eindhoven van de TU Eindhoven heeft al jaren aandacht voor elektrische auto’s die hun energie via niets dan zonnecellen genereren. De afgelopen jaren koos het Solar Team Eindhoven voor een raceauto, maar dit jaar slaat het team bollebozen een andere weg in.

Het studententeam Solar Team Eindhoven van de TU Eindhoven heeft de afgelopen vier jaar raceauto’s met zonnepanelen gemaakt die luisterden naar de naam Stella, maar dit jaar kiest het team een andere weg. We krijgen een schets te zien van de ‘Show’, auto die Solar Team Eindhoven omschrijft als een ‘rijdend huis op zonne-energie’. De naam van de auto staat dan ook voor Self-sustaining House On Wheels. De auto belooft ondanks zijn lage, kromme vorm dankzij een groot hefdak toch ruim te zijn.
De vierde en laatste Stella, de …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *