Prijs Volkswagen Golf R bekend

Prijs Volkswagen Golf R bekend

De voorlopige koning van het Golf-gamma heeft een prijs. De 320 pk sterke Volkswagen Golf R kost net iets meer dan 65 mille en is per direct te bestellen. De eerste exemplaren worden in juli geleverd.

Volkswagen stelde in november vorig jaar de R-versie van de actuele Volkswagen Golf aan de wereld voor. Die nieuwe Volkswagen Golf R heeft een 320 pk en 420 Nm sterke 2.0 TSI onder de kap, een machine die z’n krachten via een zeventraps DSG-automaat over alle vier de wielen verdeelt. Een primeur voor de Golf R: de nieuwe topper van het Golf-gamma is uitgerust met een elektronisch afgeregeld sperdifferentieel. Daarnaast wordt het koppel via Torque Vectoring in bochten zo efficiënt mogelijk over de wielen verdeeld voor optimale grip.
Volkswagen Golf R
De vanafprijs van de nieuwe Volkswagen Golf R …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *