Lexus IS Wax Edition heeft platenspeler in handschoenenvakje

Lexus IS Wax Edition heeft platenspeler in handschoenenvakje

Een bijzondere marketinguiting van Lexus in de Verenigde Staten. Het merk is er een samenwerking aangegaan met twee artiesten en muziekwebsite Pitchfork. Het resultaat: de Lexus IS Wax Edition. Een Lexus IS met een platenspeler in het handschoenenvakje.

De Lexus IS Wax Edition is een one-off waarmee Lexus ongetwijfeld de aandacht naar de medio 2020 grondig vernieuwde IS wil trekken. Daar haakt het DJ en producer MC Madlib en artiest en producer Kaytranada – wij moesten ze ook opzoeken – en muziekmagazine Pitchfork voor aan.
Lexus IS Wax Edition
De twee artiesten hebben samen een nummer uitgebracht dat in de Lexus IS Wax Edition debuteert. Jazeker. In het handschoenenvakje is een platenspeler verwerkt die onderweg muziek kan afspelen zonder dat de naald daarbij overslaat. De speciale platenspeler is met een 3D-printer vervaardigd uit koolestofvezel en heeft …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *