Dodge Charger en Challenger met Hemi V8 begrensd op 3 pk

Dodge Charger en Challenger met Hemi V8 begrensd op 3 pk

Dodge voert een wel heel bijzondere beveiligheidsupdate door op de Charger en Challenger met Hemi V8. Het merk introduceert de Security Mode, een modus waarin het vermogen van de machtige achtcilinders wordt geknepen tot nog geen 3 pk.

Wie in de Verenigde Staten een Dodge Charger of Challenger met 6,4-liter grote Hemi V8 of met de kolderiek krachtige 6.2 Hemi V8 met supercharger voor de deur heeft staan, kan gratis een bezoekje brengen aan de Dodge-dealer voor een gratis beveiligingsupdate. Na de kosteloze softwarematige update kan de eigenaar van de Dodges het vermogen van z’n met V8-kracht uitgeruste muscle car na het invoeren van een viercijferige code in het Uconnect-infotainmentsysteem begrenzen op 2,8 pk en 30 Nm. Het toerental blijft in deze speciale niveau op het stationaire niveau en overstijgt de 675 tpm niet. Natuurlijk heeft de update niets met het vergrote van de rijpret te maken. Integendeel. De speciale …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *