Volkswagen-topman deelt schetsen van nieuwe EV’s

Volkswagen-topman deelt schetsen van nieuwe EV's

Volkswagen Group-CEO Herbert Diess heeft vier interessante ontwerpschetsen van nieuwe elektrische auto’s gedeeld. Het gaat vermoedelijk om de aangekondigde kleine EV van Seat, een elektrisch topmodel van Volkswagen en een vrachtauto van MAN.

Diess laat de afbeeldingen zien met als bijgaande tekst dat dit enkele ontwerpen zijn waarmee het concern de snel opkomende concurrentie van onder meer veelbelovende start-ups een weerwoord wil bieden. De afbeeldingen kreeg hij uit handen van de design director van de Volkswagen Group, Klaus Zyciora. Sommige zaken komen bekend voor, maar er zit ook wat nieuws tussen.
Om te beginnen met de eerste afbeelding hierboven. Daarop zien we een nors de wereld in turend model met overduidelijk Seat-invloeden. Zeer waarschijnlijk gaat het hier om de eerder deze week aangekondigde compacte elektrische …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *