Porsche komt met update voor oudere Taycans

Porsche komt met update voor oudere Taycans

Porsche kwam afgelopen zomer al met enkele aanscherpingen voor de Taycan. Wie daar tot op heden nog niet van kon profiteren met een oudere Taycan, kan dat via een update grotendeels rechtzetten.

In augustus bracht Porsche meerdere nieuwigheden naar de Taycan, die mede dankzij een uitgebreide software-update voor een deel nu ook voor Taycans van vóór deze modeljaarupdate beschikbaar worden. Zo is bijvoorbeeld de sprinttijd van de Taycan Turbo S lichtjes verkort. Daardoor heeft de Turbo S nog maar 9,6 seconden nodig voor de 0-200-sprint met Launch Control, in plaats van 9,8 seconden. Scheelt toch weer iets, zullen we maar zeggen. Relevanter is echter de laadtijd, want sinds de vernieuwingsronde – die gold voor Taycans die vanaf oktober werden geleverd – kun je aan de …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *