Nieuwe Renault Kangoo, ook als E-Tech Electric

Nieuwe Renault Kangoo, ook als E-Tech Electric

Bergen bedrijfswagennieuws van Renault. Het merk tilt naast de nieuwe Trafic en Express ook nog eens de volledig nieuwe Kangoo op het podium. Daarbij beleeft direct een interessante elektrische Kangoo zijn debuut: de Kangoo E-Tech Electric. De nieuwe Renault staat vanaf de herfst bij de dealers. De prijzen volgen in juni.

De huidige in 2007 op de markt gebrachte tweede generatie Kangoo mag na dik dertien jaar eindelijk met pensioen. Renault liet eind vorig jaar al de eerste beelden van de nieuwe Kangoo zien. Nu kent de praktische besteller nagenoeg geen geheimen meer. De personenversie van de Kangoo haalt Renault niet meer naar Nederland.
Elektrisch
In tegenstelling tot de ook vanmorgen uitvoerig belichte Express is deze Renault Kangoo wel helemaal nieuw. We beginnen met een wel heel interessante elektrische versie die de Kangoo Z.E. die je nu nog kunt bestellen begin 2022 opvolgt. De nieuwe elektrische Kangoo heet Kangoo E-Tech Electric en heeft een 102 pk en 245 Nm sterke elektromotor. In de bodem zit een …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *