Heftige Hyundai Kona N zonder plakkers!

Heftige Hyundai Kona N zonder plakkers!

Hyundai breidt het leveringsgamma van de Kona uit met een sportieve N-versie. Het is die Hyundai Kona N die vandaag zonder enige vorm van camouflagemateriaal in beeld is verschenen. De Hyundai Kona N is tijdens het opnemen van promotiemateriaal betrapt.

Dat Hyundai met een sportieve Kona N komt, is al even bekend. Hoewel de Kona N op de laatste  teasers al redelijk goed was te zien, is hij niet eerder zo goed in beeld verschenen als vandaag. Het lijkt erop dat Hyundai opnames aan het maken was. Gelukkig was onze spionagefotograaf in de buurt.
Hyundai Kona N
Hyundai trachtte de Kona N nog te bedekken met zwart plastic, maar het kwaad was al geschied. De Koreaan behoudt de markante neus die we van de overige Kona-versies kennen, al tuurt de sportieveling veel agressiever de …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *