DS 4 La Première is afgeladen introductieversie

DS 4 La Première is afgeladen introductieversie

De DS 4 La Première is een speciale introductieversie van de nieuwe DS 4. Hij komt alleen als plug-in hybride E-Tense 225. Prijzen zijn er nog niet.

Begin februari stelde DS de geheel nieuwe 4 voor. Die kreeg direct gezelschap van een met subtiele cross-over details aangekleed Cross-broertje. In het vierde kwartaal komt de DS 4 al naar Nederland en wel in een speciale introductievariant die luistert naar de naam La Première.
Hij wordt leverbaar in de kleuren Gloss Grey en Crystal Pearl, compleet met een in het zwart uitgevoerd dak. Ook de grille en de zogeheten DS Wings , het verbindingselement tussen grille en koplampen, zijn in het zwart uitgevoerd. De speciale introductieversie staat op 19-inch lichtmetalen wielen die – je raadt het al – ook in het zwart zijn uitgevoerd. Op de motorkap prijkt een speciaal ‘1’-logo dat aangeeft dat je …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *