De populairste occasions van 30 jaar geleden – Uit de Oude Doos

De populairste occasions van 30 jaar geleden - Uit de Oude Doos

De occasionmarkt is voor velen veel interessanter dan het nieuwe aanbod en dat was 30 jaar geleden niet anders. Dit waren toen de populairsten.

Opel Kadett De Opel Kadett verkocht in 1991 nog steeds als een malle, al was dat wel het laatste jaar voor de succesvolle Opel. Een jong gebruikt exemplaar was een interessante optie als je goedkoop toch nog relatief modern wilde rijden. Wel was het opletten geblazen voor olieverbruik, een versleten nokkenas bij de 1.3 en roest bij de oudere exemplaren.
Volkswagen Golf De Golf II liep net als de Kadett op z’n laatste benen in 1991. Dat betekende dat je een toen nog nieuw leverbaar model ook al met de nodige ervaring op de kop kon tikken. Over het algemeen stonden ze prima te boek, al was het ook hier opletten op olieverbruik en -lekkage, zeker bij de kleinere motoren. Ook gaven we destijds …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *