CBR schroeft eisen op om achterstand weg te werken

CBR schroeft eisen op om achterstand weg te werken

De achterstanden bij het CBR, grotendeels wegens de coronacrisis, moeten snel ingelopen worden. Daarom zet het CBR in op een hoger slagingspercentage, anders gaat de minimumleeftijd voor het praktijkexamen omhoog.

Het is al lange tijd crisis bij het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen. Het CBR kampte al met lange wachttijden en dat is door de coronacrisis en bijbehorende maatregelen alsmaar erger geworden. Daarom komt het CBR met enkele ‘maatregelen’ om zo’n 300.000 praktijkexamens en een pakweg even groot aantal theorie-examens in te lopen, bericht het AD. Er wordt anders gevreesd voor wachttijden voor praktijkexamens die op kunnen lopen tot maar liefst 18 weken.
De belangrijkste maatregel is eigenlijk geen maatregel, maar een aangescherpte norm. Nu ligt het …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *