Audi RS3 Sportback én RS3 Limousine betrapt

Audi RS3 Sportback én RS3 Limousine betrapt

Betrapt: de nieuwe Audi RS3 Sportback en Audi RS3 Limousine. Krijgen ze meer dan 400 pk om de Mercedes-AMG 45S bij te kunnen benen?

De motorenlijst van de Audi A3 is al aardig uitgebreid. Naast reguliere benzine- en dieselversies levert Audi van de A3 Sportback ook twee plug-in hybride versies. De 310 pk en 400 Nm sterke S3 Sportback en S3 Limousine zijn momenteel de sportiefste versies, maar daar komt verandering in als de machtige nieuwe RS3’s ten tonele verschijnen.
De vorig jaar geïntroduceerde S3’s waren op papier nauwelijks krachtiger dan hun 310 pk sterke voorgangers, al kreeg de nieuwe S3 er 20 Nm aan trekkracht bij. Het is nog even de vraag of de nieuwe Audi’s RS3 wél een stevige krachtinjectie krijgen. De RS3’s …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *