Volkswagen Golf R Variant betrapt bij de Nürburgring

Volkswagen Golf R Variant betrapt bij de Nürburgring

Wie in de markt is voor een sportieve stationwagen met vermogen te over, moet het leveringsgamma van Volkswagen dit jaar goed in de gaten houden. De Golf Variant krijgt namelijk net als zijn hatchbackbroer een heftige R-versie en het is die Golf R Variant die vandaag in een knalblauwe jas rond de Nürburgring op de gevoelige plaat is vastgelegd.

Eind 2020 voegde Volkswagen de Golf R aan het Nederlandse leveringsgamma toe, de sterkere en vierwielaangedreven broer van de Golf GTI. Net als bij de vorige generatie Volkswagen Golf het geval was krijgt ook de nieuwe Golf Variant een dergelijke R-variant. Op deze set spionagefoto’s is die sportieve stationwagen vanuit alle hoeken beter dan ooit te zien.
Volkswagen Golf
De Volkswagen Golf R Variant krijgt net als zijn hatchbackbroer een 320 pk en 420 Nm sterke 2.0 TSI, een machine die zijn krachten via …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *