Tesla opent nieuwe superchargers nabij Eemnes

Tesla opent nieuwe superchargers nabij Eemnes

Tesla heeft een nieuw superchargerstation in gebruik genomen in Eemnes. De locatie moet een uitkomst bieden voor verkeer op de A1 en A27.

Net onder Eemnes, vlak langs de A27, is de nieuwe snellaadplek vanaf vandaag operationeel. Het ligt vlakbij knooppunt Eemnes (A1 en A27) en dus moet het zowel verkeer vanaf de A1 als verkeer vanaf de A27 aantrekken. Er zijn zogenoemde V3-Superchargers aanwezig, waarmee het mogelijk is om met een laadvermogen tot 250 kW te laden. Ter illustratie: een Model 3 Long Range kan daarmee in 5 minuten 120 km rijbereik bijladen. In totaal gaat het om 12 laadpunten.
Het is een verdere uitbreiding van Tesla’s laadnetwerk met 32 snellaadlocaties. Het gros daarvan is in of nabij de Randstad te vinden, in het oosten en noorden van het land is de spreiding nog uiterst dun. In de Achterhoek ontbreken ze nog …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *