Lexus laat nieuwe concept-car zien

Lexus laat nieuwe concept-car zien

Lexus geeft een glimp van zijn nieuwe concept-car. Het betreft een coupé-SUV die mogelijk helemaal elektrisch is. Op 30 maart wordt -ie onthuld.

Begin februari gaf Lexus een eerste afbeelding vrij van zijn nog naamloze nieuwe studiemodel, een concept-car die eind deze maand zijn publieksdebuut beleeft. Lexus geeft nu een nieuwe, schimmige afbeelding van het studiemodel vrij.
Volgens Lexus geeft de nieuwe concept-car een glimp van een nieuwe generatie modellen van het merk. De nieuwe showauto lijkt een cross-over met een sterk aflopende daklijn te worden. Een coupé-SUV dus, een carrosserievariant die we van Lexus nog niet kennen. Wie een beetje met z’n ogen knijpt, neemt in de aangekondigde concept-car het lijnenspel van

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *