Jaguar E-Type Reimagined van Helm Motorcars

Jaguar E-Type Reimagined van Helm Motorcars

Dat de Jaguar E-Type bij veel mensen tot de verbeelding spreekt, lijkt een voldongen feit. Ditmaal is het het Engelse Motorcars dat een speciale serie E-Types Series I gaat bouwen, originele E-Types die op tal van vlakken aangepast zijn.

Het Engelse Helm Motorcars, opgericht door E-Type-fanaat en restaurateur Chedeen Battick, gaat een twintigtal Jaguar’s E-Type Series I op tal van vlakken moderniseren. De auto’s, die stuk voor stuk geheel naar wens van de klant zijn aan te passen, worden van modernere techniek én een tot in de kleinste hoekjes met fraai materiaal afgewerkt interieur voorzien.
Jaguar E-Type Reimagined Helm Automotive
De E-Type Reimagined van Helm zijn gebouwd rond een voor bijna 70 procent vernieuwd chassis van de oer-E-Type. De carrosserie krijgt nieuwe uit aluminium geslagen deuren én een aluminium …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *