Hyundai Alcazar is nieuwe zevenzits SUV

Hyundai Alcazar is nieuwe zevenzits SUV

Hyundai komt met een nieuwe zevenzits SUV, de Alcazar. In feite is het de grote, ruimere broer van de Creta. Naar Nederland komt de Hyundai Alcazar niet.

Het is de Indiase afdeling van Hyundai die een stel teaserplaten van de Alcazar vrijgeeft. De Hyundai Alcazar is een nieuwe zevenzits SUV die zijn technische basis met een bestaande auto deelt. In feite moet je de Alcazar zien als de verlengde en ruimere versie van de in 2019 gepresenteerde versie van de Hyundai Creta/ix25.
De Hyundai Alcazar is logischerwijs een stuk langer dan de 4,3 meter lange Creta waar hij zijn basis mee deelt. De wielbasis is ongetwijfeld ook enkele centimeters langer. De overhang achter is groter, de achterportieren zijn langer en de complete C-stijl is zelfs volledig anders van …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *