Bentley Continental GT Speed: bloedsnelle weelde

Bentley Continental GT Speed: bloedsnelle weelde

Dít is de Bentley Continental GT Speed, de 659 pk sterke overtreffende trap van de Continental GT. Met een topsnelheid van 335 km/h ook bloedsnel!

Net als de vorige generatie Continental GT krijgt ook de eind 2017 geïntroduceerde actuele Bentley Continental GT een extra machtige Speed-variant. De nieuwe Bentley Continental GT Speed is weer gebaseerd op de versie met W12, maar dendert die krachtpatser aan alle kanten moeiteloos voorbij.
Bentley levert de Continental GT met een 550 pk sterke biturbo 4.0 V8, maar het is de 535 pk en 900 Nm krachtige Continental GT met 6.0 W12 die de handen van de pk-liefhebbers het hardst op elkaar krijgt.

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *