Vernieuwde Opel Grandland vanuit alle hoeken

Vernieuwde Opel Grandland vanuit alle hoeken

De Opel Grandland X krijgt een facelift en heet straks simpelweg Grandland. Opel’s SUV krijgt onder meer het Opel Vizor en is dit jaar in Nederland te koop.

De Opel Grandland X werd tijdens de IAA van Frankfurt in 2017 aan het wereldpubliek getoond en dat betekent dat de grootste SUV uit Rüsselsheim later dit jaar vier kaarsjes uitblaast. Om het model actueel te houden, geeft Opel de Grandland X later dit jaar een facelift. De vorig jaar herziene Crossland X verloor bij zijn facelift de ‘X’ in zijn naam en heet nu simpelweg Crossland. Een vergelijkbare naamswijziging onderging de Mokka bij zijn generatiewissel in 2020. De Grandland X heet straks gewoonweg Grandland, maar de op stapel staande facelift omvat meer dan slechts een naamswijziging.
Opel heeft inmiddels een nieuwe designtaal waarvan de ‘Opel Vizor’ het meest opvallende designkenmerk …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *