Toyota Aygo alleen nog als vijfdeurs

Toyota Aygo alleen nog als vijfdeurs

De prijslijst van de Toyota Aygo is aangepast. De Toyota Aygo is er niet meer als driedeurs en dus alleen nog als vijfdeurs. De Cabrio keert terug.

Toyota past de Nederlandse prijslijst van de Aygo aan. De kleinste Toyota is voortaan alleen nog als vijfdeurs beschikbaar en dat betekent dat de driedeurs Aygo met ingang van 1 april uit het Nederlandse gamma verdwijnt. Het aanbod van de driedeurs Aygo was overigens al vrij beperkt. De Aygo met ‘drie portieren’ was enkel beschikbaar als X, X-Fun en X-Play terwijl de versie met automaat zelfs alleen als X-Play op de prijslijst stond. De enige beschikbare motor blijft logischerwijs de 72 pk en 93 Nm sterke 1.0 VVT-i.
De vijfdeurs Toyota Aygo blijft in diverse uitvoeringen beschikbaar. Het voorheen op de optielijst staande

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *