‘Porsche 918-opvolger komt niet voor 2025’

'Porsche 918-opvolger komt niet voor 2025'

We hoeven voorlopig nog even niet te rekenen op een nieuwe hypercar van Porsche. Dat blijkt wel uit de woorden van Porsche-CEO Oliver Blume.

Sinds de Porsche 918 Spyder uit productie is, wachten Porsche-fans met smart op een vervolg. Vorig jaar doken er patentplaten op van wat mogelijk die auto zou zijn, maar dat bleek later de 917 Living Legend Concept te zijn. Topman Oliver Blume komt nu met een teleurstellende mededeling voor wie hoopte dat er desondanks op korte termijn iets in de pijplijn zit. Voorlopig is een opvolger van de hybride hypercar niet aan de orde. Dat tekent het Britse Autocar op. “We denken altijd aan een hypercar, een opvolger van de 918, maar de komende jaren ligt onze focus op de elektrificatie …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *