MG Extender op bijzondere wijze vernieuwd

MG Extender op bijzondere wijze vernieuwd

MG breidt z’n Nederlandse leveringsgamma uit met onder meer de MG 5 Electric en de Marvel R Electric, maar het merk heeft tal van modellen in zijn internationale gamma die niet naar ons land komen. Een daarvan is een pick-up die luistert naar de naam Extender. Die Extender krijgt nu een gapende muil aangemeten.

De MG Extender is een pick-up die alleen in Thailand geleverd wordt. Hoewel het door de Thaise joint-venture tussen SAIC Motor en het Thaise conglomeraat Charoen Pokphand geproduceerde model pas in de tweede helft van 2019 werd gepresenteerd, gaat de auto nu al onder het mes.
De MG Extender ondergaat een heftige metamorfose. Dat mag ook wel. De MG Extender is in feite namelijk gewoon een T70 van concerngenoot Maxus en het twee jaar geleden …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *