Jeep Wrangler Magneto Concept is elektrische Wrangler

Jeep Wrangler Magneto Concept is elektrische Wrangler

Jeep heeft alvast het digitale doek getrokken van de Wrangler Magneto Concept, een vooruitblik op een elektrische Jeep Wrangler die samen met een reeks andere speciale modellen van het merk hun debuut tijdens de Jeep Easter Safari beleven.

Jeep zinspeelt al even op de komst van een volledig elektrische Wrangler en het is de Wrangler Magneto Concept die als concrete vooruitblik op die auto dient. De auto is gebaseerd op de driedeurs Wrangler in Rubicon-uitdossing, maar moet het dus zonder de 3.6 V6 benzinemotor doen. Op de plek waar die zescilinder normaliter dienstdoet, ligt een 289 pk en 370 Nm sterke elektromotor die zijn energie put uit een 70 kWh accu.
Het is opvallend dat Jeep de Wrangler Magneto Concept van …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *