Aston Martin Vantage F1 Edition is extra intens

Aston Martin Vantage F1 Edition is extra intens

Aston Martin geeft de Vantage en Vantage Roadster een speciale editie. De feestelijke uitvoering luistert naar de naam F1 Edition en is gebaseerd op de Aston Martin Vantage die komend weekend als Safety Car debuteer tijdens de Grand Prix van Bahrein.

Mercedes-Benz en Aston Martin leveren in het F1-seizoen van dit jaar allebei safety cars. Bij Aston Martin neemt een aangepaste Vantage de rol van safety car op zich en daarop baseren de Britten nu een speciale uitvoering. Dat is de Aston Martin Vantage F1 Edition, die onder meer net wat meer vermogen heeft dan een standaard Vantage.
De van Mercedes-AMG afkomstige biturbo 4.0 V8 schopt het in de reguliere Vantage tot 510 pk en 585 Nm. De Vantage safety car kreeg er 25 pk bij en ook de  …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *