Stichting Tesla Claim verliest proefproces

Stichting Tesla Claim verliest proefproces

Kapotte aandrijfassen, gebonk in het onderstel, slecht werkende carkit, lange wachttijden aan de telefoon: het zijn maar enkele van de klachten waarmee de Stichting Tesla Claim namens ontevreden klanten Tesla ter verantwoording wil roepen. Maar de rechter stelde de klagers in het ongelijk.

Vorig jaar riep een drietal ontevreden Teslarijders een stichting in het leven waarmee ze namens andere teleurgestelden schadeclaims willen neerleggen bij Tesla. Wint de stichting, dan krijgt hij 35 procent van de schadevergoeding en gaat 65 procent naar de berijder. Bij verlies betaalt de berijder € 500 aan de stichting voor gemaakte kosten.  Tesla werd april vorig jaar bij verstek veroordeeld tot het compenseren van twee van de oprichters, maar de importeur ging alsnog in verzet, en met succes: het eerdere vonnis werd vorige week door de rechtbank in Amsterdam vernietigd.
De klachten van de oprichters zijn talrijk. Zo werden meerdere keren de aandrijfassen vervangen. Tesla vergeleek de …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *