‘Reddit-beleggers storten zich na Tesla op Volkswagen’

'Reddit-beleggers storten zich na Tesla op Volkswagen'

Op het grote internetforum Reddit is een grote verschuiving gaande onder kleine particuliere beleggers. Waar deze eerst op grote schaal Tesla-aandelen kochten, focust men nu op Volkswagen. Het Duitse merk ging deze week naar de hoogste beurswaarde in 12,5 jaar tijd.

De kleine particuliere beleggers storten zich op het aandeel Volkswagen. De verkoopdoelstellingen die het concern eerder uitsprak, trok de aandacht van beleggers op fora zoals “Wall Street Bets” op het internetplatform Reddit. Daarop wordt Volkswagen neergezet als het nieuwe Tesla. Het zorgde ervoor dat Tesla-aandelen werden ingeruild voor die van Volkswagen, dat onlangs weer het waardevolste beursgenoteerde bedrijf van Duitsland werd. Donderdag won Volkswagen tussentijds 15 procent aan beurswaarde. Het aandeel steeg daarmee naar de hoogste stand in 12,5 jaar, om uiteindelijk toch met verlies te sluiten.
De laatste keer dat Volkswagen …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *