Lamborghini belooft twee nieuwe V12-modellen in 2021

Lamborghini belooft twee nieuwe V12-modellen in 2021

Tot nu toe leek het erop dat het enige Lamborghini-nieuws van 2021 de reeds gepresenteerde Lamborghini Húracan STO is. Niets blijkt minder waar: er zitten ook twee modellen of varianten met een V12 in het vat.

Op 16 maart gaf de Volkswagen Groep een uitgebreid inkijkje in het nieuw dat ons dit jaar te wachten staat. Per merk werd uit de doeken gedaan wat er voor dit jaar op de planning staat, al maakten we daarbij al wel de opmerking dat er wellicht toch nog wat verrassingen zouden komen.
Twee V12’s
Terecht, naar nu blijkt. Lamborghini kondigt nu in een eigen persbericht namelijk een tweetal nieuwkomers aan dat niet in Volkswagens overzicht werd genoemd. “Dit jaar komen er naast de Huracán STO twee andere nieuwe producten met de iconische V12 als …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *