Aston Martin stoomt heftigere Vantage klaar

Aston Martin stoomt heftigere Vantage klaar

Aston Martin deelt een schimmige foto van wat een extra heftige Vantage AMR lijkt. Mogelijk vormt de nieuwe Safety Car van de Formule 1 de inspiratiebron.

Zo is het een tijdje stil rond de Aston Martin Vantage en zo zijn er plots meerdere nieuwtjes in korte tijd. Een kleine twee weken geleden toonde Aston Martin de Vantage die dit jaar in de Formule 1 voor een deel van de tijd als Safety Car fungeert en het lijkt erop dat deze teaserfoto hier verband mee houdt. Wat er van deze mysterieuze Vantage te zien is, doet ons sterk aan de Safety Car denken. We zien onder meer een stevige achterspoiler en de andere grille met de horizontale chromen lamellen. Verder doen de koelribben op de flanken vermoeden dat er Vantage AMR-genen aanwezig …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *